L’Alcúdia de Crespins posa en marxa el “IV Concurs de decoració de balcons i terrasses al carrer”

L’objectiu de fer brillar el poble al llarg de les pròximes festes nadalenques

L’Alcúdia de Crespins.-16.11.2023.- Amb l’objectiu de fer brillar el poble al llarg de les pròximes festes nadalenques, des de Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Alcúdia de Crespins s’ha posat en marxa el «IV Concurs de decoració de balcons i terrasses al carrer». La gent que vulga participar haurà de decorar portes, finestres i balcons amb qualsevol dels aspectes representatius d’aquesta festa tenint en compte els criteris de creativitat de la proposta, l’adequació a la temàtica festiva, els materials utilitzats, la il·luminació i criteris d’igualtat.

Les propostes més ben valorades aconseguiran un 1r premi d’un xec regal de 150 €, un 2n per valor de 100 € i un 3r per valor de 50 €. A més a més, cada u dels participants en el «V concurs de balcons i terrasses al carrer» rebrà un detall per part de l’ajuntament que consisteix en una caixa de productes per gaudir a Nadal.

Per participar només caldrà emplenar les fulles de participació que es podran omplir a l’Ajuntament i a la web del nostre ajuntament la setmana del 27 de novembre a l’1 de desembre. Les bases del concurs es troben penjades a la nostra web. El termini d’exposició dels guarniments s’haurà de mantenir del 6 de desembre fins al 6 de gener. El jurat visitarà els carrers participants entre l’11 i el 17 de desembre i el veredicte es farà públic a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. Així mateix, per a fomentar la decoració entre els comerços també s’ha posat en marxa en el «V Concurs de Decoració Nadalenca del Comerç local». Com a novetat enguany tenim dos premis, un primer premi que consisteix en un lot de pernil més un formatge i un segon premi que consisteix en un pernil.

Per al regidor de l’àrea de Promoció Econòmica i Comerç, Luís Santana, l’objectiu final d’aquestes festes «és dinamitzar les festes i promoure la participació del poble, ajudant a crear un ambient festiu i de germanor durant aquest Nadal, al mateix temps que animem a les nostres veïnes i veïns a realitzar les seues compres de Nadal al nostre municipi, recolzant i donant-li la mà al nostre comerç local».

Finalment, Santana ha destacat que els veïns i veïnes de l’Alcúdia de Crespins tenen l’oportunitat de votar a través de les xarxes socials els balcons i aparadors dels comerços que més els agrade. Cal tenir en compte que el vot popular suposa un 40% del total de la puntuació. Per tot açò, anima a participar a totes i tots en aquestes festes, acompanyant també als nostres majors per gaudir de la seua companyia.

No hay comentarios

Dejar respuesta