L’Alcúdia de Crespins posa en marxa a partir de febrer un ampli ventall d’activitats per als joves

Tota la programació com són: tallers de cuina, divertits jocs de taula, cinefòrum o xerrades es desenvoluparan en l’Espai Jove del municipi  

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa un ampli ventall d’activitats per als joves  que es desenvoluparan a l’Espai Jove des de l’1 de febrer fins al 31 de maig de 2022. El setembre de 2022 es publicarà una nova programació d’activitats ajustades a les necessitats i peticions de la joventut.

En aquest sentit, els dimarts de forma alterna es realitzaran jocs de taula i cinefòrum. Els jocs de taula, com ha explicat, Sandra Medina, tècnica de Joventut del consistori, aniran més enllà «dels típics jocs que coneixem, ja que s’han pensat i adaptat perquè la joventut es divertisca amb ells».

Pel que fa als dijous, aquest serà el dia de la cuina i totes i tots els participants elaboraran deliciosos berenars, al mateix temps que podran gaudir d’una bona estona de companyia i diversió. Per a aquest taller no és necessària la inscripció prèvia i es realitzaran segons els horaris marcats per edats.

Divendres, l’espai juvenil quedarà reservat per a majors de 12 anys i menors de 17 anys i es faran tallers participatius on es parlarà de forma distesa i veraç sobre temes ‘tabú’ proposats per la joventut del municipi, el que es pretén amb aquestes xerrades «és tractar de resoldre dubtes, aprendre coses noves i normalitzar altres tantes», ha declarat Sandra.

Finalment, des de l’àrea de Joventut han afirmat que aquest espai «és lliure i segur i que el respecte i la llibertat són fonamentals per a poder participar en qualsevol activitat». A més, serà necessària la inscripció en el mateix espai per a poder fruir d’elles. D’aquesta forma, per a apuntar-te només s’ha de dir amb anterioritat en l’espai juvenil o enviar un missatge directe a l’Instagram de l’espaijovealcudiadecrespins o acudir en horari d’atenció: dimarts, dijous i divendres de 16.30 a 20 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta