L’Alcúdia de Crespins organitza un Torneig Solidari de Futbet per recollir aliments no peribles

Tindrà lloc el 18 de desembre a les 10 hores al Poliesportiu Salvador Roselló i els aliments es faran arribar al menjador social Ca Saforaui

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, juntament amb el Centre Social Autogestionat la Subterrània de Canals, ha organitzat per al 18 de desembre a les 10 hores un Torneig Solidari de Futbet anomenat «Gols per Menjar» amb el que es pretén fer una recollida d’aliments no peribles per fer-los arribar al menjador Ca Saforaui. Un projecte d’acció comunitària, obert i desenvolupat pel barri de ‘les 500’ de Gandia que se centra a donar cobertura a les necessitats bàsiques alimentàries de qui el necessita i reforça la xarxa de suport veïnal.

El torneig es desenvoluparà al Poliesportiu Salvador Roselló i per a inscriure’s sols cal aportar 10 quilos d’aliments no peribles. A més, els tres primers equips guanyadors rebran trofeus per part del consistori.

El regidor d’Esports, Gerard Gimeno, recorda que el torneig no té com a objectiu principal la competició i sí la de realitzar «una bona obra i ajudar a la gent més necessitada i anima a totes i tots els veïns i veïnes de la comarca a participar en aquest repte solidari».

Per a realitzar la inscripció cal telefonar al coordinador del torneig Guillem Cerdà, al telèfon 622638603 o al telèfon de l’Ajuntament 669321878.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 + 18 =