L’Alcúdia de Crespins organitza per a Halloween una festa infantil de disfresses amb jocs i discomòbil

Per altra banda, l’Espai Jove acollirà divendres, per a majors de 9 anys, una jornada de misteri i por amb la Casa Encantada

La festa de Halloween està cada vegada més a prop i per a celebrar com cal la nit més terrorífica de l’any, des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’ha programat una festa infantil que tindrà lloc el dia 31 d’octubre a la plaça Jaume I.

La celebració arrencarà a les 17 hores amb taller de pinta cares, posteriorment, a les 18 hores hi haurà cercavila de disfresses al qual li seguirà a les 19 hores una sessió de jocs, animació i discomòbil. Finalment, a les 20 hores arrencarà el sorteig de regals per a les millors disfresses. La inscripció per al concurs de disfresses serà a les 17 hores en la plaça Jaume I i per a obtenir el dorsal participant, les nenes i els nens hauran de venir acompanyats d’una persona adulta.

A més a més, aquesta edició també s’ha posat en marxa el concurs la carabassa de Halloween. Des de la regidoria, que dirigeix Gerard Gimeno, s’anima a la gent del poble a crear i personalitzar la carabassa de Halloween, posar-la a la porta de casa i enviar una fotografia al telèfon 657 29 29 81 per a entrar al concurs i guanyar 50 euros.

Però, aquestes iniciatives no són les úniques que es faran al poble coincidint amb la festivitat de Tots Sants, ja que des de l’Espai Jove també tenen preparada una jornada de misteri i por per a majors de 9 anys amb la Casa Encantada. L’Esdeveniment “aterridor” tindrà lloc aquest divendres 28 d’octubre a partir de les 20:00 hores en la Sala dels Pardalets, en front de la Biblioteca.

No hay comentarios

Dejar respuesta