L’Alcúdia de Crespins obri el termini d’inscripció per al Curs de Monitor de Temps Lliure

Des de la Regidoria de Joventut es remarca que aquest curs és una bona oportunitat perquè els i les joves puguen optar al món laboral
La Regidoria de Joventut de l’Alcúdia de Crespins ja ha obert el termini d’inscripció per a realitzar el curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure dirigit als i les joves majors de 16 anys que amb ell tenen una oportunitat d’optar, sobretot en època estival, al seu primer treball, com ha explicat el regidor de Joventut, Gerard Gimeno qui, a més, ha assenyalat que amb aquest tipus de cursos “el que es pretén des de l’Ajuntament és afavorir la inserció dels joves en el món laboral”.
Pel que fa al preu, que s’abonarà al començament del curs variarà en funció de l’empadronament de la persona interessada. En aquest sentit, per als empadronats a l’Alcúdia de Crespins el curs tindrà un cost de 120 € i per a la resta serà de 150 €.

La matrícula serà per via telemàtica: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfXIOViLcqD37cu6nlh758QvQ1AWmhYn9OKUarcYCnJM1Go8g/viewform. Tanmateix, aquelles persones que desitgen obtenir més informació podran fer-ho a través del telèfon 960901000. El termini per a inscriure’s finalitza el 4 de juliol.

El curs s’impartirà en la Sala Generalitat de la Biblioteca Municipal entre el 5 de juliol i el 30 de juliol en horari de 9.00 a 14.00 hores, és de caràcter oficial i compta amb l’acreditació de l’IVAJ i s’adapta al marc normatiu.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − seis =