L’Alcúdia de Crespins obri el termini d’inscripció per a l’Escoleta de Pasqua

El preu de la matrícula és de 30 euros i les classes s’impartiran en el CEIP La Sénia els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril amb totes les mesures de seguretat garantides

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat una nova edició de l’Escola de Pasqua amb l’objectiu d’afavorir la conciliació entre la vida laboral i la familiar durant aquest període de vacances escolars. El preu de la matrícula se situa en 30 euros i les classes s’impartiran en el CEIP La Sénia els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril de 9 a 13 hores.
El termini d’inscripció, que ja està obert, finalitzarà el pròxim 26 de març i es farà mitjançant la pàgina web fem escola, empresa que s’encarrega d’impartir les classes.
La regidoria d’Educació, Maite Juan ha explicat que les xiquetes i els xiquets estaran acompanyats de professionals que “impartiran classes didàctiques i divertides” en el que pretén ser “una experiència única”. A més que en aquesta edició es comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents davant de la Covid-19.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + diecinueve =