L’Alcúdia de Crespins manté la suspensió de les taxes d’ocupació de via pública

Una mesura de la qual es beneficiaran al voltant d’una dotzena de bars, restaurants i una trentena de llocs del mercat ambulant

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, davant la situació de la pandèmia, mantindrà la suspensió de les taxes d’ocupació de la via pública tant de terrasses com de mercat ambulant per al primer semestre de l’any amb la possibilitat d’ampliar-se fins que finalitze l’estat d’alarma. Una mesura de la qual es beneficiaran al voltant d’una dotzena de bars, restaurants i una trentena de llocs del mercat ambulant.

Des de l’Ajuntament i la regidoria de Promoció Econòmica, el responsable de l’àrea, Pedro García ha explicat que “tot que l’últim any hem pres aquesta mesura, donada l’evolució de la pandèmia, hem cregut necessari continuar amb ella”. A més a més, ha recordat que tal com vam fer “es continua amb l’augment de les superfícies d’ocupació de terrasses que en molts casos suposa el doble del que es disposava anteriorment”, alhora que també s’ha augmentat la superfície destinada al mercat ambulant perquè totes les parades pogueren muntar els dimecres.

D’aquesta manera, el consistori pretén alleujar la situació econòmica dels bars i restaurants del municipi, un suport que s’emmarca dins de les iniciatives dutes a terme per fer front a les conseqüències econòmiques provocades per la situació pandèmica.
L’alcalde i regidor d’Hisenda, Roberto Granero, ha incidit en què tant la continuïtat de la suspensió de taxes al sector de l’hostaleria com als llocs del mercat ambulant, així com la nova línia d’ajudes als autònoms, comerç i microempreses aprovada en el pressupost 2021 “ratifica el suport municipal als sectors productius del nostre poble, els quals són fonamentals per a l’economia local”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho − 17 =