L’Alcúdia de Crespins inicia les seues festes amb la coronació de Lola Catalá Dauder com a Festera Major

Dissabte la plaça de la Constitució va acollir la presentació de la Festera Major i de la resta de joves que l’acompanyaran en les festes

L’Alcúdia de Crespins.-28.08.2023.- Dissabte passat l’Alcúdia de Crespins obria de manera oficial les seues Festes Majors amb la presentació i coronació de la Festera Major, Lola Catalá Dauder, i dels 14 joves que l’acompanyaran al llarg de totes les festes en honor al Santíssim Crist de la Muntanya Calvari i la Divina Aurora que se celebren en el municipi del 2 al 10 de setembre.

Malgrat les inclemències meteorològiques que van mantenir en suspens a tota la població la tarda de dissabte, el temps va donar una treva i la plaça de la Constitució es va omplir de centenars de persones per a gaudir d’aquest màgic i esperat acte que inicia de manera oficial les festes alcudianes.

Per a una nit tan especial, es va comptar amb un decorat preparat exclusivament per a l’ocasió i dissenyat per l’artista escènic local, Miguel Nadal. Va ser un acte molt emotiu i brillant gràcies a la coordinació de Nadal, el qual va tenir l’ajuda de voluntaris i treballadors de l’Ajuntament. Per aquesta raó, des del govern municipal han agraït el bon fer i esforç de totes les persones implicades en l’èxit de l’acte, i especialment a Sandra Galván, regidor de Festes.

Així mateix, l’acte va comptar amb la presència de la vicepresidenta 2a de la Diputació de València, Reme Mazzolari, de l’alcalde de Canals, Nacho Mira, acompanyat del vicealcalde Edu Badal.

Una vegada finalitzada la presentació i amb la treva meteorològica que havia donat la forta tempesta, es va poder celebrar el multitudinari Sopar de Gala al pati del col·legi la Sénia, servit per Sabors i amenitzat per l’orquestra Platí. Concert que es va haver de suspendre per les pluges. No obstant això, la música de la disco mòbil no va parar i va animar als presents fins a altes hores de la matinada.

Ara i després d’aquest acte, l’Alcúdia de Crespins posa en marxa a partir del dissabte una setmana festera repleta d’actes lúdics i religiosos als quals es convida a tota la població i a la gent de pobles veïns a venir a l’Alcúdia de Crespins i participar en ells.

Finalment, i ja oficialment en festes, l’alcalde, Javier Sicluna, ha donat l’enhorabona i agraït als i les festeres i les seues famílies el treball fet. Sicluna també ha volgut valorar la gran feina de la responsable de Festes, Sandra Galván, i de la seua Comissió de Festes, que ha confeccionat un programa amb més de 80 actes en els quals tots tenen cabuda. El primer edil també ha agraït el treball de tots els funcionaris i treballadors de l’Ajuntament, corporació anterior i equip de govern, associacions, comerços, empreses, que han participat amb el seu treball i col·laborat amb l’ampli programa d’actes de festes.

No hay comentarios

Dejar respuesta