L’Alcúdia de Crespins inicia les obres per a la construcció de 108 nínxols

L’actuació té un pressupost de 64.130 € i s’ha posat en marxa després de la declaració de ruïna de dos pavellons ubicats en la part més antiga

La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha iniciat les obres per a la construcció de 108 nínxols nous al Cementeri Municipal que comptem amb un pressupost de 64.130 euros. Aquesta actuació s’ha posat en marxa després de la declaració de ruïna de dos pavellons existents en la part més antiga del camp sant.
Els treballs han començat amb l’enderrocament de dos pavellons de més de seixanta anys d’antiguitat amb un total de 165 nínxols. Després de la seua declaració en ruïna pels serveis tècnics de l’Ajuntament i les corresponents exhumacions realitzades s’ha procedit a la construcció de dos nous pavellons, alhora que també està prevista la construcció d’uns nous serveis per així millorar les instal·lacions del cementeri.

L’obra, licitada per un import de 85.410 euros i després del concurs on es presentaren 21 empreses s’ha adjudicat per 64.130 euros, té un termini d’execució de tres mesos i està prevista la seua finalització abans d’acabar l’any.

En aquest sentit, segons l’alcalde i regidor de Serveis Municipals, Roberto Granero, es tracta d’una obra “necessària i que ha suposat un gran esforç no sols econòmic sinó de treball humà per tal de fer tots els treballs de localització de familiars i posteriors exhumacions”, a més ha assenyalat que la Covid-19 “ha retardat tots els terminis de licitació i posterior adjudicació de l’obra”. Finalment, vol recordar que des de l’Ajuntament “volem reconéixer la paciència i comprensió dels familiars pel retard en l’execució de les obres”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 + uno =