L’Alcúdia de Crespins inicia la campanya de Nadal per fomentar les compres al comerç local

Quasi un centenar de negocis del municipi s’han adherit a aquesta iniciativa duta endavant per la Regidoria de Promoció Econòmica

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa la campanya de suport al comerç local “Ara més que mai, per Nadal compra el comerç local”, una iniciativa amb la qual es pretén fomentar l’activitat del teixit comercial del municipi donant premis i així animar els veïns i les veïnes de la localitat a consumir en els establiments locals tan afectats, aquest 2020, per la crisi sanitària de la Covid-19. Pel que fa als comerços adherits a la campanya són quasi un centenar de negocis de tota l’Alcúdia de Crespins, incloent-hi bars i restaurants, així com tallers d’automòbils i altres negocis situats al polígon.

Segons el regidor de l’àrea, Pedro Garcia, i com diu el lema de la campanya en aquestes dates tan assenyalades és hora de dir “sí a l’Alcúdia de Crespins, sí als nostres comerços”, i afirma que “potser no ho tenim tot, però si quasi tot”.

Pel que fa als premis, amb cada compra efectuada en algun dels establiments participants en la campanya, el client rebrà un tiquet que haurà d’omplir amb les seues dades i depositar-ho en les urnes que s’habilitaran per a tal efecte. El 28 de desembre es realitzarà un sorteig d’una cistella de Nadal per establiment. Després, el 4 de gener es realitzarà un sorteig de xecs regals. Un primer de 100 euros, un segon de 75, un tercer de 50 i 15 xecs regals de 20 euros

A més a més, igual que la campanya de l’any passat, s’ha inclòs un concurs de decoració nadalenca en els comerços que busca premiar la creativitat dels propietaris.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × 4 =