L’Alcúdia de Crespins inicia el canvi de més de 400 lluminàries per a millorar l’enllumenat públic

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha iniciat el canvi de més de 400 lluminàries en alguns carrers del nucli urbà amb l’objectiu de millorar l’enllumenat públic, afavorir la qualitat lumínica i augmentar la seguretat viaria del municipi. Una actuació, emmarcada dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València corresponent al bienni 2020-2021, amb la qual s’invertiran 89.661 euros i es renovaran pràcticament totes les lluminàries que no gaudien de leds d’última generació, com ha explicat el vicealcalde i regidor de Serveis Municipals, Roberto Granero.

En aquest sentit, l’edil ha apuntat que “actualment el desgast de les lluminàries era patent i, per tant, era urgent la seua substitució per nova tecnologia, ja que suposarà una major potencia alhora que optimitzarà en moltes zones del poble el consum energètic”. Granero, també ha recordat que el pressupost de l’obra licitada va ascendir inicialment a 111.869,82  euros, però finalment va ser adjudicada per 89.661 euros.

Amb aquesta intervenció es canviaran els actuals mòduls de les lluminàries urbanes de la plaça Constitució, carrer Església, Cor de Jesús, Forn i plaça Generalitat. Se substituiran completament els punts de llum de la plaça Jaume I, carrers la Creu, parc Joanjo Masó, Antic Camp de Futbol, parc del carrer Ricardo Tormo, parc Ausiàs March, parc Hort de Colomer, carrers Prevere Ferrer, Diputació, José Royo, Santíssim Crist, Sant Francesc, Calvari, Sant Onofre, Colón, Trinquet, Cervantes, Evaristo Roselló, Cementeri, Porvenir, Camí Terrers, avinguda València i carretera Énguera, Manuel Piñón, Villa Adela, Amistat, Matatoros, Pare Sanchis, Senyera, Hort de Colomer, Riu Nou, Creu i Avinguda Corts Valencianes.

Els treballs que es varen iniciar el passat dia 15 de desembre per la plaça Constitució i plaça l’Església, s’han représ aquesta setmana per l’avinguda Corts Valencianes i prosseguiran pels carrers Cor de Jesús, Església, Forn i plaça Generalitat per continuar seguidament per la resta de carrers i places programades.

Granero ha declarat que es tracta d’una inversió “molt necessària i que per distintes raons la seua execució ha anat endarrerint-se”, per la qual cosa ha reconegut “la paciència dels veïns i veïnes dels carrers que estaven patint per la manca d’il·luminació”.

Finalment, el vicealcalde ha avançat que una vegada aconseguida la renovació de les lluminàries de tot el nucli urbà així com les del Polígon Industrial, la pròxima inversió d’enllumenat es realitzarà a les instal·lacions esportives.

No hay comentarios

Dejar respuesta