L’Alcúdia de Crespins incorpora una nova professional a l’àrea de Joventut

El nou lloc de treball s’ha pogut crear gràcies a una subvenció atorgada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha augmentat la plantilla del Departament de Joventut amb la incorporació d’una nova tècnica de Joventut. Un lloc de treball s’ha pogut crear gràcies a una subvenció atorgada per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) al municipi.

La nova professional treballarà coordinadament amb la Regidoria de Joventut i amb altres àmbits socials i educatius del municipi, com l’IES Isabel Clara Simó, o l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local per al disseny, la creació i la implementació de plans de joventut; la realització i difusió de campanyes informatives, educatives o d’ocupació, i en la programació d’oci educatiu per a la joventut de l’Alcúdia de Crespins.

També s’encarregarà d’informar, assessorar, orientar i acompanyar als i les joves en tots els àmbits de la vida… En definitiva, l’objectiu fonamental serà el de potenciar i acompanyar als i les joves del poble en aquesta etapa de les seues vides d’empoderament i d’emancipació.

La nova tècnica de Joventut treballarà a l’Espai Jove ubicat a la plaça de la Generalitat, dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16.30 a 20.30 hores. A més, perquè la informació arribe més directament i puguen realitzar consultes, demandes d’orientació o rebre suport pel que fa a diferents àrees que conformen la realitat juvenil es pot contactar amb ella a través del correu espaijovealcudiadecrespins@gmail.com , així com mantenir-se informa’t de totes les iniciatives i activitats programades mitjançant Instagram:  @espaijovealcudiadecrespins.

Finalment, la Regidoria de Joventut de l’Alcúdia de Crespins ha volgut agrair a l’IVAJ, l’ajuda que “hem rebut per poder disposar d’una tècnica de Joventut, ferramenta indispensable per a realitzar polítiques de Joventut”, i com ha remarcat l’edil de l’àrea, Gerard Gimeno: “Esperem que juntament amb els recursos dels quals disposa el nostre municipi es facen realitat els projectes que els i les joves vulguen realitzar” i animem a totes i tots “a participar en l’espai jove i en els tallers i projectes que es programaran”.

perquè la informació arribi més directament i puguin realitzar consultes, demandes d’orientació o rebre suport pel que fa diferents àrees que conformen la realitat juvenil.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − tres =