L’Alcúdia de Crespins finalitza les obres de la nova rotonda del carrer 8 de Març

Aquesta setmana ja estarà asfaltada i prompte s’obrirà l’accés en tota la zona amb uns passos elevats per a garantir la mobilitat i seguretat

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins finalitza aquesta setmana, i després de tres mesos, les obres de la nova glorieta ubicada en la intersecció entre els carrers 8 de Març, 25 d’Abril.

En aquest sentit, l’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Pepe Garrigós, ha confirmat que aquesta setmana ja estarà asfaltada la nova redona i «prompte obrirem l’accés en tota la zona amb uns passos elevats per a garantir la mobilitat i seguretat de les veïnes i veïns de tot el poble». Garrigós, ha reiterat que és una satisfacció «per a tot el govern municipal que la redona siga una realitat, ja que comportar el pacíficament del trànsit en un dels punts més importants del poble com són els carrers 8 de Març, 25 d’abril, 9 d’octubre i Corts Valencianes».

A més, a banda de la construcció de la nova intersecció també s’hi ha instal·lat un nou sistema de drenatge en el pas inferior de la via entre l’Alcúdia de Crespins i Canals que soluciona les deficiències que presenta en episodis de pluges intenses, i així evitar «les inundacions de la zona quan plou amb força. Amb aquesta infraestructura millorem la qualitat de vida de la gent del poble», ha dit l’alcalde.

Finalment, Garrigós ha subratllat que amb aquesta millora per al poble s’invertirà un total de 175.000 euros i es posa fi al Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021. «Tres factors han fet possible aquest pla: el rigor, l’eficàcia i la responsabilitat en la gestió dels recursos públics i fonamentalment a la millora en l’aportació que s’ha realitzat a l’Ajuntament per part de la Diputació de València, gràcies al Pla hem pogut invertir en edificis i instal·lacions municipals, renovar l’asfaltatge en carrers que ho necessiten, millorar la il·luminació i donar suport als sectors més afectats per la pandèmia», ha destacat el primer edil.

No hay comentarios

Dejar respuesta