L’Alcúdia de Crespins finalitza l’Edició Especial de Festes amb el trasllat del Crist al Calvari

Des del consistori han felicitat al poble per la responsabilitat demostrada als actes culturals i religiosos que s’han pogut celebrar

L’Alcúdia de Crespins va finalitzar diumenge amb el trasllat del Crist al Calvari i un castell de focs artificials l’Edició Especial Festes 2021 marcades per la situació sanitària. No obstant això, s’han pogut celebrar diferents actes culturals, així com el trasllat del Crist, que en un primer moment no estava previst a causa de les mesures per la Covid decretades per la Generalitat Valenciana.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde, Roberto Granero, i la regidoria de Cultura i Festes, Amparo Albalat, han donat les gràcies a totes i a tots aquells que d’una manera o altra han participat en aquesta edició de festes tan especial i diferent com han sigut: els regidors i regidores, les empreses col·laboradores, associacions, parròquia, policia local, brigada municipal i protecció civil, entre altres. Un agraïment que també han volgut fer extensible a la ciutadania per la seua participació en totes les activitats que des de la Regidoria de Cultura i Festes s’han organitzat.

A més a més, des del consistori han felicitat al poble per la responsabilitat demostrada en tots i cadascun dels actes culturals i religiosos que s’han pogut celebrar tenint en compte la situació de pandèmia en la qual encara ens trobem.

Finalment, com hi han avançat: «Des de hui ens posem a treballar amb l’esperança de poder celebrar unes Festes plenes en 2022».

No hay comentarios

Dejar respuesta