L’Alcúdia de Crespins entrega els premis als millors expedients acadèmics del poble

Els i les premiades van rebre un diploma i un xec per valor de 50 euros

Passat divendres, la Regidoria d’Educació de l’Alcúdia de Crespins va celebrar a la Casa de la Cultura l’acte de lliurament dels diplomes i el xec de 50 euros als millors expedients acadèmics del curs 2020-2021.

Pel que fa a l’IES Isabel Claro Simó foren destacats després de finalitzar el quart curs d’Educació Secundària Obligatòria (ESO): Mouhamed Fares Mouhammou, Javier Conejero Lópes i Myriam Tolosa Llorens.

Els i les estudiants de la Formació Professional també van rebre mencions en les tres modalitats que ofereix el centre: Candela Egea González i Ana María de Lamo Cobo, dintre del curs de cosmètica capil·lar. Nuria Vidal pel curs de perruqueria i Jordi Pérez Borredá per informàtica.

Pel que fa a l’Educació Primària, els i les alumnes de sisé que van rebre el seu diploma pels seus expedients van ser Belen Moran López, Jeroni Vidal Garcia i Meriem Laghoub.

Finalment, per l’Escola Per Adults (EPA) foren guardonades amb els dos millors expedients acadèmics de l’any, Isabel Vega Castillo i Mª Carmen Molines Domínguez.

Després de l’acte, la regidora d’Educació, Maite Juan els va donar l’enhorabona i va assenyalar que amb aquest reconeixement es recompensen “molts anys de dedicació i constància que han fet que els seus resultats s’hagen vist ben valorats”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − siete =