L’Alcúdia de Crespins entrega els premis als millors expedients acadèmics 2021-2022

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va celebrar ahir a la Sala Generalitat l’acte de lliurament dels diplomes i el xec de 50 euros als millors expedients acadèmics del curs 2021-2022 dels centres educatius del municipi.

Pel que fa a l’IES Isabel Claro Simó foren destacats després de finalitzar el quart curs d’Educació Secundària Obligatòria (ESO): Lucia Beniel Perales, Ana Isabel Llacer Ballester, Héctor Sisternes Gómez i Jorge Blanquer Borredá.

Pel que fa al CEIP la Sénia, les i els alumenes que aquest any han finalitzat Sisé: Jorge Arnau Sancho, Miguel Pérez Gómez, Ariadna Garcia Castells i Guillem Sisternes Gómez van rebre també el seu reconeixement pels seus brillants expedients.

Finalment, per l’Escola Per Adults (EPA) va ser guardonada amb el millor expedient acadèmic de l’any, Gema Alventosa Aparicio.

Després de l’acte, la regidora d’Educació, Maite Juan els va donar l’enhorabona i va assenyalar que amb aquest reconeixement es recompensen «molts anys de dedicació i constància que han fet que els seus resultats s’hagen vist ben valorats». A més, els va encoratjar a continuar endavant en els seus estudis.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + 6 =