L’Alcúdia de Crespins enceta un mes d’octubre carregat d’activitats culturals

La Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha organitzat tot un seguit d’activitats culturals com concerts, tallers, teatres i projeccions que es desenvoluparan al llarg del mes d’octubre i novembre. Algunes d’elles són actuacions que estaven previstes per a la primera setmana de setembre i que van haver de ser cancel·lades a causa del repunt de casos per COVID-19 al municipi.

Per això, una vegada millorada la situació, divendres, 2 d’octubre, a les 19.30 hores en la Sala Generalitat s’iniciarà la programació cultural amb la projecció de “The Cut”. Un documental amb participació valenciana que recull el testimoni de dones que han patit la mutilació genital femenina.

Dissabte, la Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins oferirà un concert a les 20 hores al pati del col·legi la Sénia per al qual ja es poden adquirir les entrades a la Biblioteca Municipal de 16 a 20 hores.
Les activitats es reprendran la pròxima setmana coincidint amb la festivitat del Dia dels Valencians amb diferents actes lúdics i institucionals.

Des de l’àrea de Cultura, la seua regidora, Amparo Albalat, ha assenyalat que tenint en compte la crisi sanitària actual des de l’Ajuntament “hem pres totes les mesures de seguretat pertinents” i, a més a més, ha recordat que en tots els actes “l’aforament serà limitat i l’ús de la mascareta obligatori”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 1 =