L’Alcúdia de Crespins enceta la campanya ‘Per Nadal, el comerç local molt a prop de tu»

Pretén fomentar el consum en els comerços locals mitjançant el sorteig de premis que aquest any han augmentat la seua quantia

Amb el lema ‘Per Nadal, el comerç local molt a prop de tu’, la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins enceta la campanya de suport al comerç local 2022. Una iniciativa amb la qual es pretén animar el veïnat a consumir en els establiments locals i fomentar l’activitat del teixit comercial del poble en aquestes dades tan assenyalades mitjançant el sorteig de premis que aquest any han vist augmentada la seua quantia respecte a les edicions anteriors.

Pel que fa a la dinàmica de la campanya, per cada compra efectuada en algun dels més dels 100 establiments participants, la clientela rebrà una papereta que haurà d’omplir amb les seues dades i depositar-la en les urnes que s’habilitaran per a tal efecte. El dia 22 de desembre tindrà lloc el sorteig d’una cistella de Nadal en cadascun dels comerços.

Per altra banda, el 5 de gener 2023 tindrà lloc a l’Ajuntament un sorteig entre totes les paperetes emplenades als establiments. Els premis són xecs de diferent valor amb un primer premi de 200 euros, un segon de 150 euros i un tercer de 100 euros i, a més a més, 20 xecs regal de 40 euros, tots ells per a consumir en el comerç local. Així mateix, des de l’àrea de Promoció Econòmica i per tercer any consecutiu també s’ha posat en marxa el «III Concurs de decoració de balcons i terrasses al carrer». Les propostes més ben valorades aconseguiran un primer premi d’una estança de cap de setmana per a dos persones en un hotel de la Comunitat Valenciana. Un segon d’una cistella de Nadal i un tercer d’un pernil. A més a més, cada u dels participants al

concurs de balcons rebrà un detall per part de l’Ajuntament que consisteix en una caixa de productes per gaudir a Nadal.

Finalment, per als comerços també hi ha sorteig, ja que poden participar en el IV Concurs de Decoració Nadalenca del Comerç local que com a novetat enguany tenen dos premis, un primer que consisteix en una estança de cap de setmana a un hotel a la nostra comunitat i un segon que consisteix en un pernil.

Per participar només caldrà emplenar les fulles de participació que es podran omplir a l’Ajuntament i a la web del nostre ajuntament la setmana del 28 de novembre al 3 de desembre.

Amb tot açò, el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, ha explicat que l’objectiu final de totes aquestes propostes és «dinamitzar el comerç local en aquestes dades i promoure la participació de la població per a crear un ambient festiu i de germanor en Nadal».

No hay comentarios

Dejar respuesta