L’Alcúdia de Crespins emet 600 bons per a fomentar el consum en el comerç local

Els bons de 10 i 20 euros seran canviables per a qualsevol compra o servei pel doble del seu valor i suposarà una injecció en el comerç de 18.000 euros

Baix el lema «Un estiu dels bons, compra al poble», la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins enceta demà, 22 de juny, juntament amb la col·laboració de Caixa Ontinyent una campanya de bons per a gastar en el comerç local. Des de la regidoria, que ha invertit un total de 9.000 euros per a dur endavant aquesta campanya, s’han llançat un total de 600 bons, dels quals 300 es poden adquirir per 10 euros i els altres 300 per 20 euros. Ambdós seran canviables als comerços del poble adherits pel doble del seu valor. És a dir, si es compra un bo de 10 € el seu valor per a qualsevol compra serà de 20 €, i si és de 20 € el seu valor serà de 40 €.
Per a participar en la campanya has d’estar empadronat al poble, i per a adquirir els bons sols s’ha d’entrar en la web de Caixa Ontinyent i clicar en l’apartat creat especialment per a la campanya (https://campanya.caixaontinyent.es/alcudia). És fàcil, ràpid i còmode. A la pàgina s’haurà d’emplenar unes dades, consultar els comerços on pots canviar el teu bo i ja pots fer ús d’ell per a qualsevol compra o servei.

Amb aquesta nova iniciativa econòmica, per al regidor de l’àrea, Pedro García, s’ha de tindre en compte que «aquests 9000 euros invertits per l’Ajuntament suposaran, finalment, una injecció total de 18.000 euros als comerços del poble». Quantitat, que com ha assenyalat, pretén «alleujar en part la situació econòmica dels nostres autònoms i xicotets comerços». Una ajuda que sumada a les ja realitzades «alleugera en part la situació econòmica generada a conseqüència de la pandèmia». Al mateix temps, com remarca García, es fomenta «el consum al comerç local, alhora que donem l’oportunitat a les nostres veïnes i veïns de poder comprar o gaudir de productes o serveis que de normal, en ser el seu preu superior, deixem per a altres ocasions».

Per la seua banda, l’alcalde, Roberto Granero ha valorat molt positivament tant la iniciativa com el treball realitzat des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç per posar en marxa aquesta campanya. Una campanya que com explica «incentiva el comerç de proximitat i promou el consum local». Granero també ha ressaltat l’estreta col·laboració amb la Caixa Ontinyent «per dur endavant aquesta campanya i ha mostrat el seu desig que continue en pròximes edicions».

Finalment, cal recordar que la duració de la campanya serà des del 22 de juny fins al 22 de setembre i el període d’adquisició i ús de bons estarà limitat a aquesta data. Pe a qualsevol dubte o aclariment es pot telefonar al departament d’AODL del consistori: 960901000.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × uno =