L’Alcúdia de Crespins dota de noves ferramentes de treball a la Policia Local

Una pistola tasser, un etilòmetre i un datàfon són algunes de les adquisicions que pretenen millorar la seguretat i modernitzar el servici

La Regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Alcúdia de Crespins ha dotat els agents locals de noves ferramentes de treball amb l’adquisició, entre d’altres, d’una pistola tasser amb càmera i un etilòmetre per millorar la seguretat ciutadana al municipi.

Però aquestes no són les úniques adquisicions per millorar el servei de la Policia Local, també l’Ajuntament ha renovat la senyalització mòbil i alguna fitxa per adaptar-les a la nova normativa, i s’ha dotat a la Policia Local d’un programa informàtic de gestió policial propi, denominat vinfopol. A més, a partir d’ara, s’ha posat en marxa el servici de grua i deposite de vehicles, i els agents locals compten amb un mòdul de tramitació de denúncies de tràfic i d’ordenança municipal i d’un datàfon per al cobrament de qualsevol mena de denúncia.

Amb tot, i pel que fa al reforçament de la seguretat en el municipi, també s’han dut a terme millores significatives com la instal·lació de càmeres al polígon i als edificis de l’Ajuntament i de la Policial Local, en els que també s’hi ha instal·lat reixat.

Per altra banda, i amb el mateix objectiu, s’han posat alarmes en 11 instal·lacions municipals i s’han habilitat zones d’aparcament per a vehicles autoritzats a les dependències de Serveis Socials i Protecció Civil. Cal destacar que des de la setmana passada el col·lectiu de voluntaris de Protecció Civil compta també amb vehicle propi, gràcies a la cessió i adequació de l’antic cotxe de la Policia Local.

Tot açò, sumat al nou vehicle ECO, que va ser entregat fas poques setmanes, i al curs per utilitzar les armes tasser fa de la Policia Local de l’Alcúdia de Crespins un cos policial més modern i més segur.
Totes aquestes adquisicions i noves ferramentes significaran, segons el cap de la Policia Local, Carlos López, una millora “en la tasca que realitza la policia local en l’àmbit municipal i de tràfic al poble”.

Finalment, el regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Garrigós ha subratllat que les noves ferramentes de treball de les que s’han dotat al cos policial “eren molt necessàries per a poder garantir al nostre poble de més seguretat, ja que hem adquirit un tasser i un etilòmetre” i ha remarcat que la seguretat Ciutadana “és una prioritat del govern local, per això de la importància de la seua modernització i adaptació”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × cinco =