L’Alcúdia de Crespins dona la benvinguda als set treballadors del programa ‘Avalem Joves’

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, acompanyat per altres membres de l’equip de govern, han donat la benvinguda als 7 joves amb formació acadèmica que durant un any desenvoluparan diferents tasques al consistori.

Estes contractacions han estat possibles gràcies al programa ‘Avalem Joves’ de la Generalitat Valenciana que ha atorgat a l’Ajuntament alcudià un total de 132.574 euros.

Amb l’ajuda rebuda el consistori contractarà, concretament: un educador social, un TASOC, dos administratius, un periodista, un jurista i un ADL que s’incorporaran el proper mes als departaments corresponents.

El regidor de Promoció Econòmica, Roberto Granero ha manifestat que “estem molt contents pel que fa a les polítiques d’ocupació de la Generalitat Valenciana ja que ens permetrà incrementar les prestacions del nostre Ajuntament amb la incorporació de set nous treballadors que durant un any milloraran la qualitat dels nostres serveis”.

Per la seua part, l’alcalde Garrigós ha assenyalat que estes subvencions són possible “gràcies al govern del Botànic que es preocupa per les persones i, en este cas, pels joves menors de 30 anys que acaben d’estudiar les seues carreres i treballaran durant tot un any”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + 8 =