L’Alcúdia de Crespins dona la benvinguda al nou persones del pla d’ocupació ECOVID I EMPUJU

Els nous treballadors i treballadores s’incorporen a la plantilla de personal del consistori gràcies als 158.099 euros rebuts del LABORA

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va donar la benvinguda el passat divendres als nous treballadors i treballadores que al llarg d’un any formaran part de la plantilla de personal del consistori gràcies als programes EMPUJU i ECOVID subvencionats amb 158.099 euros pel LABORA.

En aquest sentit, pel que fa a la partida rebuda de 81.501,56 euros del programa ECOVID, l’Ajuntament l’ha destinat a la contractació d’una Tècnica de Desenvolupament Local, una Administrativa i de dos peons que desenvoluparan diferents tasques a la Brigada Municipal d’Obres.

Pel que fa a la subvenció de l’EMPUJU, l’Alcúdia de Crespins ha rebut 76.597,92 euros que s’han destinat a la contractació de cinc peons per a desenvolupar tasques de jardineria o neteja, entre altres funcions dins també de la Brigada Municipal. En aquest cas, són persones de menys de 30 anys i desocupades a conseqüència de la conjuntura derivada per la Covid.

Per a l’alcalde, Roberto Granero, es tracta d’una magnífica notícia per al municipi, ja que suposa «per una part la creació d’ocupació per a persones desocupades de diferents en edats en una conjuntura tan difícil com l’actual, i per altra la millora dels serveis públics amb l’augment de més recursos humans a disposició de la ciutadania».

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciocho + 7 =