L’Alcúdia de Crespins convoca les beques d’estudis universitaris a l’estranger 2020-2021

L’Alcúdia de Crespins convoca les beques d’estudis universitaris a l’estranger 2020-2021
Els beneficiaris de les beques municipals reben una ajuda de 50 euros al mes mentre dura la seua estança a la universitat estrangera

La Regidoria d’Educació de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa, un any més, el programa de beques municipals d’estudis universitaris a l’estranger. Unes ajudes amb les quals els beneficiaris reben 50 euros al mes mentre dura la seua estança a la universitat estrangera.
Per sol·licitar la beca, que es podrà fer fins al 30 de novembre, els estudiants han d’estar empadronats a l’Alcúdia de Crespins amb una antiguitat mínima d’un any, estar matriculats el passat curs a la universitat i ser titulars d’una beca Erasmus.
La regidora d’Educació, Maite Juan, ha manifestat la seua satisfacció pel que fa a aquestes beques “perquè portem posant-la en pràctica des de fa uns anys i creiem que és beneficiós per a tots aquells estudiants que, per unes causes o per unes altres, desitgen estudiar fora i no poden fer-ho” i, a més a més, ha finalitzat remarcant que “des de l’Ajuntament estarem sempre al costat dels estudiants”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × tres =