L’Alcúdia de Crespins convoca el VI Concurs de Relats per commemorar el Dia de la Dona

La convocatòria vol fer valdre el 8 de Març com a símbol de la lluita de les dones per la real i efectiva igualtat de drets entre dones i homes

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins se suma a la celebració anual del Dia Internacional de la Dona que se celebra el dia 8 de Març amb la convocatòria per sext any consecutiu del Concurs Literari de Relats commemoratiu del Dia Internacional de la Dona. Un concurs que vol fer valdre el 8 de març com a símbol i referent de la lluita de les dones de tot el món per la real i efectiva igualtat de drets entre dones i homes.

Segons es recull a les bases, que ja estan publicades a la seu electrònica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, la temàtica dels relats serà al voltant del lema «No em Dona igual». Es valorarà la creativitat, l’originalitat, la qualitat literària i la coherència narrativa dels relats. El termini per a la presentació de les obres serà el 4 de març i estan previstos dos premis de 50 euros cadascun. L’acte de lliurament de premis als relats guanyadors tindrà lloc el 8 de Març.

Finalment, la Regidoria d’Igualtat, Maite Juan, anima a tota la gent a participar i, per últim, ha subratllat que «des de l’Ajuntament creiem que és una necessitat conscienciar i educar a tota la societat per a evitar conductes de violència de gènere en tots els àmbits de la vida».

No hay comentarios

Dejar respuesta