L’Alcúdia de Crespins contracta a quatre persones dins del programa ECOVID del LABORA

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha donat la benvinguda, aquest matí, als quatre nous treballadors i treballadores que al llarg d’un any formaran part de la plantilla de personal del consistori gràcies al programa ECOVID impulsat pel LABORA. Un programa que té per objecte la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys, que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat.

Pel que fa a la partida rebuda de 81.501,56 euros des de l’Ajuntament s’ha contractat una Tècnica de Desenvolupament Local, una Administrativa i dos peons que desenvoluparan diferents tasques de jardineria i neteja a la Brigada Municipal d’Obres.

Per a l’alcalde, Roberto Granero, es tracta d’una magnífica notícia per al municipi, ja que suposa «d’una banda, la creació d’ocupació per a persones desocupades de diferents en edats en una conjuntura tan difícil com l’actual, i per una altra la millora dels serveis públics amb l’augment de més recursos humans a la disposició de la ciutadania».

No hay comentarios

Dejar respuesta