L’Alcúdia de Crespins commemora el Dia per a Combatre la Violència contra les Dones

Malgrat que per la crisi sanitària s’han hagut de suspendre moltes activitats sí que s’ha penjat una pancarta de repulsa contra la violència

Amb motiu de la celebració el dia 25 de novembre, Dia Internacional per a Combatre la Violència Contra les Dones, des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’havien preparat tot un ventall d’activitats, tallers, teatres i una cursa que a causa de la situació sanitària en la població s’han degut posposar.

No obstant això, per conscienciar i fer visible aquesta xacra social, que ja ha acabat en la vida de 41 dones enguany, s’ha penjat una pancarta amb el lema “En contra de totes les violències cap a les dones” a la façana de l’Ajuntament, edifici que juntament amb la Ximenera del Batà estaran il·luminades de color morat per a retre homenatge a totes les dones víctimes de violència de gènere.

Pel que fa al manifest institucional a conseqüència de la pandèmia no tindrà el suport presencial a la plaça de la Constitució de les alcudianes i alcudians, i es farà porta tancada al Saló de Plens de l’Ajuntament, però la intenció de la Regidoria d’Igualtat és fer-lo sentir a cadascun de les llars de la població a través de les xarxes socials.

Finalment, i malgrat la situació, sí que s’han pogut realitzar els tallers de conscienciació i educació a totes les unitats docents del CEIP La Sénia i de l’IES Isabel Clara Simó, així com a l’EPA. Tallers que com ha ressaltat la regidora d’Igualtat, Maite Juan, són molt importants, perquè és en aquestes edats on cal inculcar la no-violència”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 + quince =