L’Alcúdia de Crespins comença el pagament de la segona fase de Xarxa Llibres

Un total de 405 alumnes de l’Alcúdia de Crespins es van acollir al programa #XarxaLlibres, estos beneficiaris que ja van rebre l’ajuda el gener passat, rebran ara la segona fase de subvencions.

XarxaLlibres és un programa de gratuïtat de llibres de text dirigit a la creació d’un banc de llibres i altres materials per a l’alumnat d’Educació Especial, Primària, Secundària i Formació Professional Bàsica en els centres docents públics i concertats de la Comunitat Valenciana. Un programa cofinançat en parts iguals per la Generalitat Valenciana, les diputacions i els ajuntaments.

La regidora d’Educació, Yasmina García, recorda que “educar és també ensenyar als fills  a cuidar el material i a compartir amb la resta dels companyes . Les famílies que es van acollir al seu dia a este programa d’ajudes i que hagen tornat els llibres en bon estat poden ara accedir a la segona fase d’ajudes, a mes d’entrar en el banc de llibres amb el que no hauran de desembossar l’import dels llibres del 2016-17 i se’ls entregaran gratuïtament”.

Des de la regidoria d’educació es feliciten pels bons resultats de la iniciativa i del programa que entra ara en la seua segona fase, la devolució dels llibres en bon estat al banc de llibres perquè en este nou curs altres xiquets puguen emprar-los. Només en l’Alcúdia de Crespins s’han adherit 405 xiquets i s’assenyala que la intenció no és una altra que garantir la igualtat d’oportunitats per a tots el xiquets.

Les ajudes comprenen els llibres de text en format imprés, els llibres de text digitals susceptibles de ser reutilitzats, i el material curricular destinat a ser utilitzat per l’alumnat, que desenvolupa el currículum educatiu vigent en la Comunitat Valenciana. Els pagaments s’executaran en breu als alumnes empadronats en l’Alcúdia de Crespins.

La quantia individual per alumne és d’un màxim de 200 euros, al gener es va rebre la primera fase per a la compra de llibres i material escolar. Ara, una vegada tornat els llibres en bon estat, es fa efectiu el segon pagament a les famílies.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + dieciseis =