L’Alcúdia de Crespins celebrarà el cap de setmana de Sant Onofre la segona edició del “Mercat d’Ací”

Està organitzada per Promoció Econòmica i es tracta d’una fira de productes de la terra i de proximitat que aposta pel consum responsable i ecològic

El pròxim 11 i 12 de juny, dins de les festes patronals de l’Alcúdia de Crespins dedicades al Sant Onofre, tindrà lloc la segona edició del «Mercat d’Ací» organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç. Es tracta d’una fira de productes de la terra i de proximitat que aposta pel consum responsable i ecològic.

La fira continua sent fidel al seu lema «maneres sostenibles de guanyar-se’ls garrofes», un lema que pretén siga un reconeixement a totes aquelles persones que fan de la terra, de la sostenibilitat i de l’ecologisme la seua manera de vida. Per aquest motiu , el cartell anunciador de la segona edició del Mercat d’Ací, vol fer homenatge a una dona que encarna tots aquests valors i que els fa seus dia a dia, una persona coneguda per totes i Tots, preocupada pel camp i per la problemàtica per la qual aquest travessa.

A la fira acudiran petits productors, i entre les seues parades podrem trobar entre altres xocolates Menges de Sueca, tèxtil sostenible, melmelades, formatges de la Granja Rinyà, etc.

Per al regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro García, aquesta segona edició “vol fer valdre l’Agenda 2030 aprovada per Nacions Unides, amb els seus objectius de Desenvolupament Sostenible. Propòsits que pretenen fer front a la creixent pobresa (aguditzada aquesta per la Covid-19 i la Guerra d’Ucraïna), empoderar a les dones i les nenes i afrontar la greu emergència climàtica. Per aquest motiu, en aquesta edició el dissabte dia 11 tindrem contacontes «ecologisme i natura» a càrrec de Rebombori i per al diumenge 12 actuacions del grup Trobadorets amb l’espectacle interactiu Un planeta millor”.

A més i més, en eta edició es comptarà amb una granja interactiva i igual que l’any passat hi haurà diferents tallers com el de cistelleria de l’Associació d’Amics del Vímet de Vallada, música itinerant a càrrec del Palleter Medieval, exposició d’eines i ludoteca Fem Joc a càrrec de la Farigola Produccions.

Finalment i com a novetat enguany, durant el dissabte es podrà gaudir de la presència de diverses associacions culturals del nostre municipi que podran mostrar-nos la labor que duen a terme i oferir-nos els seus treballs. Per a Garcia, aquesta segona edició arriba en un bon moment, ja que a més podrem viure també de ple de les festes de Sant Onofre. Així mateix, aprofita l’ocasió per a agrair a quants participen en l’elaboració del Mercat d’Ací així com a les empreses col·laboradores.

No hay comentarios

Dejar respuesta