L’Alcúdia de Crespins celebra un Sant Onofre adaptat a la situació sanitària

Per segon any consecutiu a l’Alcúdia de Crespins no tindrem unes festes de Sant Onofre com marca la tradició, on no es cremarà la foguera ni hi haurà actes multitudinaris, però des del consistori sí que hem organitzat una celebració al patró amb diversos actes, entre d’altres culturals, esportius i lúdics, tots ells adaptats a les circumstàncies sanitàries i complint en tot moment la normativa de la Generalitat Valenciana.

En aquest sentit, hi haurà tres concerts organitzats per la regidoria de Cultura. La primera cita musical serà el 4 de juny a les 21.30 h a la Casa de la Cultura amb les actuacions de la cantautora valenciana GEM, Mireia Vives i Borja Penalba. El divendres, 11 de juny, a les 23 hores el pati del col·legi acollirà el concert del grup “CACTUS”. Finalment, el dia 12 de juny, a les 22 hores visitarà el nostre poble Pep Gimeno “Botifarra”.

Dissabte 5 de juny, se celebrarà a la casa de la Cultura el XXX Festival d’Orquestres de Pols i Pua.

Així mateix, també es realitzarà el dia 4 de juny la XIX Pujada a la Plana. A més a més, hi haurà una mascletà nocturna i un castell de focs d’artifici i també s’ha organitzat un mercat de productes de la terra per als dies 12 i 13 de juny.

Finalment, i pel que fa als actes religiosos, el dia 13 de juny, es farà la Missa en honor a Sant Onofre i repartiment de pa beneït.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 + 12 =