Al voltant de 100 actes per a tots els públics es desenvoluparan durant els més de 10 dies que la localitat de l’Alcúdia de Crespins celebra les seues Festes Majors.

L’Alcúdia de Crespins que inicia hui els seus festejos en honor al Santíssim Crist i la Divina Aurora. Amb la “Disparà” d’una traca a la plaça de la Constitució i el volteig de campanes que tindrà lloc a la una de la vespra donant inici a les festes majors de 2018.

Per aquests festejos, que comencen hui i finalitzaran el diumenge dia 9 amb la Pujà de la imatge del Santíssim Crist a la seua ermita, s’ha confeccionat un atractiu programa d’actes amb concerts, obres teatrals, competicions esportives, sopars, actes religioses i activitats per als més menuts, entre altres..

Aquesta vespra a les vuit des de la plaça Mariano Benlliure partiran festers, festeres, Reina de les festes amb la banda de música per celebrar l’acte de l’Entrà, on seran rebuts a l’Ajuntament per la Corporació municipal, procedint-se a l’hissat de les banderes i al pregó de les festes.
A les 21,00 h a l’Església Parroquial, tindrà lloc l’ofrena de flors a la Divina Aurora la imatge de la qual serà traslladada al barri que porta el seu nom per disparar un castell de focs artificials.

Una cercavila portarà als veïns a l’Avinguda Corts Valencianes on es dispararà un altre castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnia Valenciana de Llanera de Ranes. A les 22,30 h Sopar al barri Joan XXIII i Muntanyeta.

Al voltant de les 23,15 h a la plaça de la Constitució «Nit d’Humor» Las canciones que me rayaron a càrrec de Xavier Deltell farà les delícies del públic, mentre que a la zona jove de la Sénia a les 00.00 h es durà a terme un concert de Rock amb l’actuació de, Malos Vicios, Sin Propina, L’Emperador i Kastigaos sin Postre, per finalitzar, Els Cants a l’Aurora posaran el punt final a la jornada de hui.

Consulta tota la programació punxant ací.

cartellFESTES-alcudia-1

No hay comentarios

Dejar respuesta