L’Alcúdia de Crespins anul·la la programació cultural per l’augment de casos de coronavirus

L’Alcúdia de Crespins anul·la la programació cultural de la setmana del 5 al 13 de setembre

El consistori municipal ha pres aquesta decisió davant l’augment de casos de coronavirus i sols es dispararan dos castells de focs artificials

Després de l’actualització de les dades remeses per les autoritats sanitàries referents a l’augment de casos de coronavirus a l’Alcúdia de Crespins, l’Ajuntament ha decidit anul·lar tota la programació organitzada per a les dates compreses entre el dia 5 i el dia 13 de setembre. Les Festes Majors havien sigut suspeses oficialment per la decisió unànime de la Corporació Municipal però s’havien organitzat actes culturals. Tan sols es dispararan dos castells de focs artificials, un el dilluns 7, coincidint en el que hagués sigut el dia de la baixada del Crist i l’altre el diumenge 13, dia de la Pujà.

En aquest sentit, i segons ha explicat l’alcalde Roberto Granero “l’augment de contagis els últims dies, la incertesa dels resultats de les proves pendents i l’evolució de la pandèmia ens han fet anul·lar els actes programats per l’Ajuntament, que si bé”, com ha remarcat, comptaven amb aforaments limitats i totes les mesures de seguretat “la prevenció de la propagació del virus és la prioritat màxima a hores d’ara”. Per aquesta raó, el primer edil demana i espera “la comprensió de la ciutadania així com la responsabilitat de totes i tots per tal de seguir estrictament les recomanacions de les autoritats sanitàries”.

Per la seua banda, la regidora de Cultura i Festes, Amparo Albalat hi ha insistit en què malgrat ja tenir tota l’agenda tancada amb totes les mesures de seguretat garantides a hores d’ara el més important “és la salut dels nostres veïns i veïnes i seguir les recomanacions sanitàries” alhora que ha assenyalat que una vegada la situació millore “es programaran de nou els actes culturals ara suspesos”.

Finalment, des de l’Ajuntament es prega a tota la ciutadania que durant les dates compreses entre el 5 i el 13 de setembre, en què s’haurien de celebrar les Festes Majors, es mantinga un comportament responsable i s’eviten aglomeracions, reunions o trobades multitudinàries tant en àmbits públics com privats i es recorda a tota la població que queda prohibida la realització de qualsevol mena d’activitat recreativa o d’oci en la via pública.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × tres =