L’Alcúdia de Crespins acull el pròxim 14 de novembre la Marxa Solidària contra el Càncer

Diumenge, 14 de novembre, torna  a l’Alcúdia de Crespins la Marxa Solidària contra el Càncer per donar visibilitat a la lluita contra la malaltia i sumar a favor de la investigació. Així, aquest 2021 arriba de nou l’esdeveniment “l’Alcúdia de Crespins contra el Càncer” en el marc del Circuit RunCàncer després de l’aturada de 2020.

L’eixida per a aquesta jornada esportiva i solidària, organitzada per AECC València i la Junta Local Contra el Càncer, serà a les 10.30 hores des de la plaça Jaume I i es farà un recorregut de 4 quilòmetres pel poble.

El cost de la inscripció és de 10 euros i amb ella es gaudirà d’un dia d’esport a l’aire lliure, samarreta, dorsal, a més de col·laborar en la lluita contra el càncer. Les inscripcions es poden fer en: Tenda de moda Julio Cabrera, Papereria Baldufa, Papereria Colorí, Ca Marga, el cosidor i els dimecres a la taula instal·lada al mercat per la Junta Local Contra el Càncer.

Des de l’Ajuntament animen a totes i tots els veïns i veïnes del poble a participar i demostrar, una vegada més, que “som un poble compromés i solidari”.

No hay comentarios

Dejar respuesta