L’Alcúdia de Crespins acollirà un gran castell de focs artificials per a celebrar el 9 d’Octubre

El festival pirotècnic subvencionat per la Diputació se suma als actes institucionals organitzats per l’Ajuntament per celebrar este dia

L’Alcúdia de Crespins.-05.010.2023.- L’Alcúdia de Crespins celebrarà diumenge i dilluns els actes commemoratives amb motiu de la festivitat del 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, els actes programats s’iniciaran el dia 8 a les 20.00 h amb la tradicional pujada de banderes a la qual acompanyarà la Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins. Posteriorment, tindrà lloc una processó cívica fins a la plaça de Jaume I on després de la lectura del manifest es farà el lliurament d’una corona de llorer davant el monòlit de Jaume I. A més a mes, s’interpretarà l’himne de la Comunitat Valenciana per part de la SUM i després se servirà un refrigeri als assistents.

Per últim, i per a tancar l’acte institucional, a les 21.30 hores en l’avinguda Corts Valencianes es dispararà un castell de focs artificials subvencionat per la Diputació de València dins del programa TORNA LA LLUM, festival pirotècnic. Un festival digne de veure i escoltar, per la qual cosa es convida a tota la ciutadania a participar i acudir a l’acte.

Pel que respecta al dia 9 d’Octubre, la plaça Jaume I acollirà a les 10.00 h castells i inflables per als nens i nenes. Després, a les 11.00 h s’iniciaran les activitats programades per a celebrar el Dia de la Bicicleta amb la inscripció i recollida de dorsals.

Finalment, a les 12.00 h tindrà lloc la sortida ciclista per a fer un recorregut pel municipi. En finalitzar es procedirà a la rifa i lliurament de premis a la plaça Jaume I

No hay comentarios

Dejar respuesta