L’ Alcúdia de Crespins es suma a la celebració del Dia contra la Violència de Gènere

El pròxim 25 de novembre la Regidoria ha organitzat l’acte institucional «Stop Violència» junt amb l’empresa social Noupertres en la Plaça de l’Ajuntament a les 18:30h. Segons la Regidora de Benestar Social, Inma Penadés: «les xarrades que hem realitzat i els actes institucionals en el poble pretenen incentivar la la inquietud de les persones en qüestions d’interés social, amb 2 objectius clars i remarcats: l’apoderament de la dona i l’envelliment saludable. Les polítiques d’este Ajuntament sempre tenen com a preferència a les persones potenciant i impulsant iniciatives per i per als veïns, com la celebració del pròxim 25 de novembre del Dia Mundial Contra la Violència de Gènere»

Les xerrades celebrades fins a dia de hui dins del programa provincial destinat a dones i persones majors han sigut pràctiques i interactives, on la figura d’un professional expert en el tema que implica els assistents és fonamental perquè s’interioritzen conceptes i s’avance en tema social.

Per un costat l’apoderament de la dona és un dels objectius de «Diputación Formando» que ha plantejat 25 monogràfics als ajuntaments, d’altra banda, l’envelliment saludable és una altra de les prioritats de la Regidoria de Benestar Social.

En el cas de l’Alcúdia de Crespins s’han celebrat ja 3 xerrades que en certa manera es relacionen amb l’acte institucional del pròxim 25 de novembre: «La diabetes» amb una ponència de D. Vicente Ribes García, metge de medicina familiar; «Mantindre’s en bona forma» amb la ponència de Belém Quel Tejón i «L’ asertivitat, diem Sí quan volem dir No» amb la Psicòloga Marivi Roig Alemany.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + veinte =