L’Alcúdia de Crespins s’adherix a la Xarxa de Municipis contra la Violència de Gènere

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va aprobar a l’últim ple, celebrat dimecres passat, l’adhesió del municipi a la Xarxa de Municipis Protegits Contra la Violència de Gènere de la Diputació de València. Una iniciativa que pretén combatre aquest problema ajudant els Ajuntaments a donar la millor resposta davant casos de violència masclista.

En aquest sentit, els municipis que s’incorporen a esta xarxa podran ser beneficiaris d’ajudes específiques de la Diputació que sempre aniran adreçades a protegir les dones víctimes de la violència masclista.

Per a adherir-se al projecte i poder beneficiar-se d’aquesta aportació econòmica, així com de les eines formatives de les quals disposa la corporació provincial en matèria d’igualtat i violència de gènere, l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins garantirà formar part del Sistema de Protecció de Víctimes de Violència de Gènere (VIOGEN); disposar d’un protocol local de protecció, i comptar amb personal tècnic, polític i policial en la matèria.

Aquesta adhesió, segons ha explicat, la regidora d’Igualtat, Maite Juan, “torna a posar de manifest el compromís de l’Ajuntament del nostre poble per dur endavant polítiques d’Igualtat i se suma a les que ja venen desenvolupant-se des del Servei d’Igualtat”.

Finalment, ha volgut recordar que esta implicació de l’actual govern municipal contrasta amb la de l’anterior equip del Partit Popular que “no va dedicar ni un minut a polítiques d’Igualtat, ni a dur endavant cap proposta contra la violència de gènere”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 − cinco =