L’Alcúdia de Crespins es reunix amb els empresaris del Polígon Industrial El Canari

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, el vicealcalde, Roberto Granero, i el regidor d’Indústria, Diego Egido, s’han reunit recentment amb empresaris del Polígon Industrial El Canari per explicar-los les ajudes que la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat per a la reindustrialització i modernització dels polígons de la comarca La Costera-La Canal.

L’encontre també es va aprofitar per a conèixer de primera mà l’opinió de l’empresariat, així com les seues reivindicacions per tal de sol·licitar les ajudes des de l’Ajuntament. Els empresaris van exposar les necessitats, així com les seues prioritats a l’hora de realitzar estes millores i inversions, i entre les actuacions que van considerar més urgents van destacar, sobretot, dotar de fibra òptica a l’àrea industrial, així com instal·lar vídeo-vigilància.

A estes dues millores que consideren fonamentals, es van sumar altres com l’asfaltat de vials, millora de l’enllumenat i de la senyalització, creació de zones d’aparcament i adequació de les voreres.

Una vegada arreplegades estes demandes, des de l’Ajuntament ja s’ha començat a treballar en la tramitació d’esta subvenció que podria arribar al 100% del cost total de les intervencions sol·licitades.

D’ altra banda, aprofitant esta reunió, els empresaris es van interessar per l’ampliació de sol industrial que es planteja al Pla General, pendent d’aprovació a falta del vistiplau de Conselleria. Un document que marca l’augment de sol i que suposarà que més empreses vinguen al polígon, creant llocs de treball i reactivant l’economia local.

Finalment, els representats municipals van mostrar la seua satisfacció per la resposta de l’empresariat i per la gran acollida a la convocatòria. En este sentit, esperen que esta reunió haja servit per a reforçar els lligams entre les empreses i l’ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 2 =