L’Alcúdia de Crespins rep un any més la visita de “El Repte del Reciclatge”

El premi d’esta edició consisteix en una aportació econòmica per a l’entitat social sense ànim de lucre que trie el municipi guanyador

L’Alcúdia de Crespins va rebre el passat divendres dia 6 de juliol la visita de El Repte del Reciclatge, una campanya de conscienciació ciutadana promoguda pel Consorci de Residus COR V-5 i per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i emmarcada en el Pla d’Acció d’Envasos de la Comunitat Valenciana.

Amb la participació d’una vintena de poblacions del COR V-5, el premi d’este any és una aportació econòmica per a l’entitat social sense ànim de lucre de la localitat vencedora. Com ha destacat la regidora de Serveis Públics Municipals, Àngels Perales,: “si el poble aconsegueix superar en un 15% el volum dels contenidors respecte de l’any passat, l’empresa premiarà amb 6.000 euros L’ONG de lluita per al càncer”.

La furgoneta del reciclatge arribà a la plaça de Jaume I a les 9 del matí, on s’instal·là per a dur a terme diverses activitats amb un objectiu en comú: “el fet de separar els envasos per al contenidor groc i el paper i cartró per al contenidor blau beneficia el planeta, millora l’aire que respirem i ens estalvia diners”, destacà la responsable de l’àrea qui, a més, va ser l’encarregada de portar al poble esta nova acció de sensibilització. Esta furgoneta també estigué present a l’Escola d’Estiu i el Poliesportiu Municipal.

Tanmateix, s’oferí una xerrada informativa en la Sala Generalitat a les 12 hores. Amb el lema #ReciclayRespira, la reutilització i la contaminació mediambiental foren els punts determinants de la reunió. Com manifestà la responsable de l’àrea, “tot el poble es beneficia del civisme de les persones que separen els residus, raó per la qual s’espera la col·laboració de tot el municipi”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + dieciseis =