L’Alcúdia de Crespins realitza obres de condicionament en el Barri de l’Aurora

La segona fase les obres se centrarà a millorar els carrers Venta del Conde i Adolfo Franco així com els col·lectors pluvials de la Cava 
L’actuació s’executa gràcies a la col·laboració entre el consistori municipal i la Diputació de València amb un pressupost de 170.000 €

 L’Alcúdia de Crespins es troba des de fa uns mesos realitzant obres de millora i condicionament en el Barri de l’Aurora. En aquesta ocasió, ja ha començat la segona fase de les actuacions en el citat barri que consisteix a millorar i condicionar les voreres de les calles Venda del Conde i Adolfo Franco així com la millora i pavimentació del Parc Adolfo Franco i La Cava. En aquesta segona fase també es té prevista la millora dels col·lectors de la zona de la Cava.

Aquesta obra, que el seu cus ronda els 170.000 euros aproximadament, està sent possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de València amb el consistori municipal. Així mateix, cal recordar que ja s’ha executat la primera fase que va consistir a millorar els col·lectors pluvials del carrer Manuel Sanchis Guarner.

El regidor d’Urbanisme en l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Jordi Caparrós, ha manifestat la seua satisfacció ja que amb aquesta actuació “es posa de manifest que l’equip de govern compleix les seues promeses” al mateix temps que ha puntualitzat que “estem actuant en tota la localitat però especialment en el Barri de l’Aurora ja que és una de les zones més desfavorides”. Caparrós també ha afegit que gràcies a aquesta actuació, “hem i estem millorant la qualitat de vida dels nostres veïns”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − cinco =