L’Alcúdia de Crespins realitza dues inversions sostenibles gràcies a la Diputació

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins segueix d’enhorabona ja que recentment ha rebut dues subvencions per part de la Diputació de València per a realitzar Inversions Financerament Sostenibles (IFS). El total d’aquestes dues ajudes ascendeix a 132.770,32 euros.

La primera d’elles, subvencionada amb un total de 49.316,26 euros, es destinarà a l’obra civil per a la primera fase de la implantació de fibra òptica i altres serveis en el polígon industrial El Canari. Així doncs, al costat d’aquesta actuació també s’efectuarà la instal·lació de videovigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local; es millorarà l’enllumenat públic mitjançant mesures d’eficiència energètica i/o energies renovables i, finalment, es durà a terme la senyalització de carrers. Cal ressaltar que aquesta ajuda de l’ens provincial servirà com a complement a la que va atorgar el IVACE fa uns mesos, ja que el consistori municipal no disposa de fons propis per a fer front a aquesta actuació.

El regidor d’Indústria en l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Diego Egido, ha mostrat la seua satisfacció per l’ajuda aconseguida «perquè suposarà una forta inversió amb la instal·lació de fibra òptica, servei de vigilància, asfaltat i senyalització, entre altres actuacions». «D’aquesta manera s’atenen les justes demandes sol·licitades pel teixit empresarial local», ha puntualitzat.

D’altra banda, els 83.454,06 euros restants es dedicaran a la tercera fase de la prolongació del col·lector de pluvials en l’eix Miguel Hernández i a la repavimentació en el mateix entorn, incloent trams dels carrers Miguel Hernández, Castell de Montesa i Plaça Jaume I. L’edil d’Urbanisme en el consistori municipal, Jordi Caparrós, ha explicat: “Tal com vam prometre als veïns dels carrers afectats, anem a continuar amb la segona fase del col·lector de pluvials per a solucionar els problemes d’inundacions que tenim en la part baixa del municipi”. Caparrós també ha volgut ressaltar que aquesta actuació dividida en tres fases, que millorarà la situació de la zona afectada davant la gota freda, “comptarà amb una inversió total que ronda els 220.000 euros”.

Per la seua banda, l’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha mostrat el seu content amb la concessió d’aquestes dues subvencions per a la realització de IFS “ja que tots aquests projectes es van presentar a l’inici de la legislatura i gràcies a la Diputació podrem traure’ls avance i, també, millorarem la vida de tots els veïns de l’Alcúdia de Crespins”.

No hay comentarios

Dejar respuesta