L’Alcúdia de Crespins presentarà al poble el projecte de recuperació del Riu dels Sants

L’Alcúdia de Crespins acollirà divendres, dins de les activitats del Mes Mediambiental, la presentació del projecte de recuperació del Riu dels Sants com a zona de bany i esplai després de 13 anys, i per al qual el Consistori ha destinat una partida de 70.000 euros als pressupostos de 2018.

A l’acte, que tindrà lloc a les 19,30 hores a la Sala Generalitat, la regidoria de Medi Ambient donarà a conèixer a totes les associacions i veïns del poble el projecte que preveu, entre altres, reemplaçar l’antic sistema de piscines per dues preses escalonades fetes amb pedres que retindrien l’aigua per a garantir un nivell adequat de cabal, però amb una profunditat molt inferior a la qual existia amb anterioritat: Així, d’una làmina de 170 centímetres d’alçada es passaria a una altra de 70 cm. Els treballs, a més, recuperarien les riberes del riu, eliminarien el ciment actual en la zona i garantirien la seguretat del bany.

La programació del mes mediambientel continua hui dimecres. Els alumnes de l’Institut d’Ensenyament Secundari tenen organitzada una jornada de plantació de plantes a la zona del poliesportiu.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 + cuatro =