L’Alcúdia de Crespins prepara una nova ruta senderista des d’Estubeny fins a Anna

La inscripció s’obri el dijous dia 14 de febrer, finalitzarà el divendres 22 i per a participar caldrà apuntar-se en la Biblioteca
La travessia es realitzarà el 24 d’aquest mes i partirà a les 8:00 hores des de la gasolinera de la localitat cap al municipi de destinació

L’Alcúdia de Crespins prepara una nova ruta senderista des d’Estubeny fins a Anna. En aquesta ocasió, l’anomenada ruta de l’aigua està programada per al diumenge 24 de febrer d’octubre pel que el termini d’inscripció comença aquest dijous dia 14 i finalitza el divendres dia 22. Els interessats a participar hauran d’acudir a la Biblioteca de la localitat i pagar 5 euros per a apuntar-se ja que les places estan limitades a 30 participants.

La ruta partirà des de la gasolinera dels afores de l’Alcúdia de Crespins a les 8:00 hores i finalitzarà entorn de les 14:00 hores en la localitat de Anna. És un recorregut lineal, de 10 quilòmetres de durada i dificultat mitjana que presenta un desnivell de 400 metres.
El regidor d’Esports a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Gerard Gimeno, espera repetir l’èxit de les anteriors rutes que s’han realitzat des del mes de setembre “perquè és una activitat molt bonica alhora que participativa i, a més, fomenta el contacte amb la naturalesa”.

No hay comentarios

Dejar respuesta