L’Alcúdia de Crespins llança la campanya ‘Fem Visible la Diversitat’

Coincidint amb la celebració, el pròxim 28 de juny, del Dia Internacional de l’Orgull LGBT, des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins s’ha llançat una campanya de sensibilització i d’adhesions davant les agressions sexistes anomenada ‘Fem visible la diversitat. Agafa una polsera i col·labora’.

Es tracta d’una iniciativa que, tal i com ha explicat l’edil de l’àrea, Maite Juan, «l’hem dut endavant pensant en la implicació de tot el poble, ja que totes les persones que ho desitgen tenen al seu abast, a l’Ajuntament i a altres punts, i de manera gratuïta, unes polseres reivindicatives que tenen com a objectiu que entre totes i tots fem una Alcúdia de Crespins més diversa, respectuosa i inclusiva».

Per això, una vegada amb la polsera, es proposa penjar la foto al Twitter de l’Ajuntament @AjuntaAlcudiaCr junt amb l’etiqueta #Femvisibleladiversitat.Igualtat18 per tal d’entrar en el sorteig de diferents premis.

Finalment, Juan ha assenyalat que des de la Regidoria d’Igualtat «volem aconseguir espais i festes lliures de sexisme, decidint i construint col·lectivament l’oci que volem. Així com un respecte entre la ciutadania independentment de la procedència, orientació, etc.».

No hay comentarios

Dejar respuesta