L’Alcúdia de Crespins licita les obres per a executar el pas subterrani per a vehicles

Aquesta actuació suposarà una inversió de 365.176,28 euros més altres 75.000 addicionals per a efectuar els accessos de la Plaça Pintor Sorolla

El pas subterrani per a vehicles de l’Alcúdia de Crespins està cada vegada més prop de ser una realitat ja que el consistori municipal ha adjudicat les obres de licitació d’aquest projecte que s’emmarca en el Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) per al bienni 2018-2019. Aquesta actuació suposarà una inversió de 365.176,28 euros més altres 75.000 euros per a realitzar els accessos de la Plaça Pintor Sorolla.

L’alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Pepe Garrigós, ha ressaltat que l’equip de govern “no per a en la seua acció de continuar amb la responsabilitat que les obres del pas inferior per a vehicles siguen una realitat en 2019”. “Hem licitat les obres de les rampes per a l’accés dels veïns de la Muntanyeta amb una inversió de més de 300.000 euros que, al costat d’altres 75.000, també s’efectuaran els accessos de la Plaça Pintor Sorolla que, sens dubte, solucionaran tots els problemes dels veïns afectats” ha apuntat Garrigós. El primer edil també ha ressaltat que amb aquesta actuació “revertirem el projecte de l’anterior govern, un èxit de tots els ciutadans per haver aconseguit aquesta solució definitiva per al pas inferior”.

No hay comentarios

Dejar respuesta