L’Alcúdia de Crespins inaugura este dissabte la Fira Outlet amb més de 40 estands

L’Alcúdia de Crespins acollirà aquest dissabte la huitena edició de la Fira Outlet del Comerç Local dins de les activitats que la Regidoria de Festes organitza amb motiu de la festivitat del patró de Sant Onofre.

Un aparador comercial ja consolidat en el que l’Ajuntament oferix als comerços la possibilitat de publicitar el seu negoci venent els seus productes i promocionant el seu establiment.

Pel que fa a la fira d’enguany es comptarà amb més de 40 estands repartits per l’avinguda Corts Valencianes i en els que es podrà trobar, roba, menjar, joieria, sabateria, així com jocs de taula, còmics, llibres, papereria, realitat virtual i cotxes d’ocasió, entre altres productes.

A més, hi haurà ludoteca infantil per als més menuts i se sortejaran dos viatges entre els assistents, a les 14:00 hores. També s’ha programat una sorpresa musical cap a les 13.00 hores.

La fira s’inaugurarà a les 10.30 hores i estarà oberta fins a les 20 hores.

El regidor de Comerç, Diego Egido, ha subratllat que amb aquest tipus d’accions el que pretenem «és potenciar el comerç local i comarcal i oferir una alternativa d’oci a les nostres veïnes i veïns». A més, ha convidat a tot el poble i a la comarca a participar.

programacion-sant-onofre

No hay comentarios

Dejar respuesta