L’Alcúdia de Crespins homenatja el Mestre i Alcalde Joanjo Masó amb un parc que porta el seu nom

Diumenge passat es va inaugurar en l’Alcúdia de Crespins un parc nou amb el nom del Mestre Joanjo Masó. A l’esdeveniment van assistir autoritats, companys, alumnes, familiars i amics per a homenatjar-li en un acte on es va recordar la seua trajectòria, el seu treball i la seua implicació en el poble. A més, com a colofó de l’acte, es va descobrir una pedra en el seu honor que queda en el parc perquè tant els que ho van conéixer com els que no, tinguen present la seua figura. Els seus alumnes i companys van mostrar el seu suport a què el Mestre Joanjo tinga un lloc on es recorde la seua persona.

En el parc es van plantar entre altres, una selecció de plantes aromàtiques autòctones per part dels alumnes del CEIP «LA SENIA» el dia de l’arbre. En definitiva un parc per a gaudir de les atraccions infantils, on aprendre i gaudir de la naturalesa com a ell li haguera agradat.

«Don Joanjo», com tots ho coneixien en el poble, va ser mestre durant 36 anys, va treballar activament en el món sindical formant part des de la seua creació del sindicat de treballadors de l’ensenyança STEPV. També cal destacar la seua faceta política instaurant en l’Alcúdia de Crespins el partit polític del Bloc (ara Compromís), sent regidor i més tard alcalde. En l’àrea cultural i ecològica va ser un dels fundadors de l’Associació eco-cultural La Garrofera.

Des de l’ajuntament es vol agrair a tots els implicats en el projecte; des dels membres de l’anterior corporació municipal, als treballadors municipals, els alumnes que van plantar les plantes aromàtiques i tots els assistents a la inauguració.

No hay comentarios

Dejar respuesta