L’Alcúdia de Crespins dedica el mes de febrer al Medi Ambient

El mes mediambiental començarà demà dia 3 amb el lliurament de premis, als alumnes de El Campet-l’Alcúdia de Crespins, als millors cartells amb temàtica mediambiental que quedaran exposats en la Sala Generalitat de la població fins al dia 8 de febrer.

Dissabte, es dedicarà la jornada a la plantació de diverses varietats de plantes i arbres autòctons a La Plana. El dia 8 els alumnes de primer de l’ESO participaran en un Cicle de l’Aigua i un itinerari escolar, per a l’alumnat de La Sènia, que eixirà des de la Plaça Generalitat acompanyats per pares i membres de la Policia Local, ja que caminant s’arriba a l’escola.

El divendres 10 de febrer els alumnes de l’Institut d’Ensenyament Secundari El Campet-l’Alcúdia de Crespins tenen organitzat una jornada de plantació de plantes als jardins del poble. A més després hi haurà 2 xarrades; la primera d’elles sobre reciclatge i residus per als alumnes de 3r i 4t de l’ESO. I per la vesprada, Artemi Cerdà, professor de la Universitat de València, oferirà la conferència, “Els incendis, què podem fer després?”, de lliure assistència.
El dissabte 11 s’ha reservat a la neteja del Naixement del Riu dels Sants, on després de les intenses pluges torna a brollar aigua. Per la seua part, el dimarts dia 14 es rebrà la visita del Secretari Autonòmic de Medi Ambient.

L’endemà, s’oferirà una xerrada sobre la taxa de residus a les ames de casa del poble. A més, el divendres d’eixa setmana per als alumnes de CEIP La Sénia hi ha organitzat un Contacontes amb temàtica mediambiental.

Les activitats continuaran amb més xarrades, un cinefòrum i una caminata per al dia 25.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × uno =