L’Alcúdia de Crespins crearà llocs de treball amb ajudes per valor de 62.000 euros

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins  ha aconseguit 62.062 euros en subvencions tant del Servef com de la Diputació per a la creació d’ocupació, un objectiu prioritari per a l’equip de govern que va eixir del Pacte PSOE- Compromis.

L’objectiu principal del Pla Impulsa Ocupació, que va començar al juliol de 2015, és dur a terme polítiques actives d’ocupació per a poder reactivar l’economia local tan castigada, repartint així la riquesa en el propi poble. En el cas concret d’aquest municipi de la Costera, este Pla d’Ocupació farà possible ara la contractació  de 9 persones aturades, per un període de quatre mesos, a temps parcial del 75% de la jornada, tal i com ha explicat el Vicealcalde i Regidor d’Hisenda, Pepe Garrigos.

La selecció del personal per a cobrir els llocs de treball es realitzarà seguint els criteris de variació establerts en l’anunci de la Diputació Provincial de València i el Servef (Servici Valencià d’Ocupació i Formació). Els llocs de treball són de caràcter temporal perquè el que es pretén, entre altres coses, és cobrir les necessitats de manteniment de les vies publiques, espais verds com a jardins i parcs, que constituïxen la base de l’economia del poble. Des del consistori, a més, assenyalen que la crisi econòmica ha obligat a que l’ajuntament prioritze polítiques d’ocupació destinades als col·lectius més desfavorits, ja que la desocupació és un dels problemes del poble.

L’Alcalde de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, es felicita pels resultats que s’estan obtenint amb aquest ambiciós Pla d’Ocupació Local i ha destacat que: ” La nostra intenció és que les inversions a dur a terme amb les subvencions obtingudes repercutisquen directament en el benefici dels veïns, no sols perquè es beneficien del resultat d’eixes inversions, sinó també per a la creació de llocs de treball impulsant així l’economia local”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − 1 =