L’Alcúdia de Crespins crea cinc llocs de treballs amb una subvenció de 55.000 euros

El consistori contractarà a tres peons de manteniment per a la brigada municipal, un auxiliar d’ajuda a domicili i un gestor cultural

L’Alcúdia de Crespins crearà cinc llocs de treball gràcies a una subvenció de 55.376,54 euros del Programa d’Iniciativa Social (EMCORP y EMCORD). Del total de la subvenció, 26.875,27 euros es destinaran al programa EMCORD, és a dir, a la contractació de persones aturades de llarga durada que, en aquest cas, seran tres peons que s’incorporaran a la brigada de manteniment del consistori municipal. D’altra banda, amb els 28.501,27 euros restants que es destinaran al programa EMCORP, es contractarà a un auxiliar d’ajuda a domicili i a un gestor cultural, tots dos aturats d’almenys 30 anys d’edat.

El regidor de Promoció Econòmica en l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Roberto Granero, ha destacat molt positivament el compromís de la Generalitat Valenciana en la creació d’ocupació que “ens permetrà, amb aquests dos programes, continuar amb una de les prioritats de l’actual govern, generar ocupació i ampliar els serveis municipals”.

No hay comentarios

Dejar respuesta