L’Alcúdia de Crespins confecciona la programació de Joventut per als pròxims tres mesos

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha tancat la programació dirigida als joves per als mesos d’octubre, novembre i desembre. Així doncs, durant el pròxim trimestre es duran a terme un total de cinc tallers, tres cursos i un concurs de relats.

Desgranant la informació per mesos, en el d’octubre es realitzarà un taller de decoració de bosses de roba el dimarts dia 16 i també començarà el curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil que s’estendrà fins al mes de febrer. En el mes de novembre, el dimarts 13 i dijous 15, s’impartirà un curs sobre eines de Google i tres tallers: un per a aprendre la tècnica de trapillo el dia 6, un altre per a fer bastonets de paper de revista el dia 16 i un altre sobre reciclatge els dies 27 i 30. Per al mes de desembre, l’àrea de Joventut ha programat la realització d’un taller d’imants de xapes el dia 4 i la impartició d’un curs sobre xarxes socials el dia 20.

Els tallers es desenvoluparan entre les 17:30 i les 19:30 hores i els cursos d’eines de Google i xarxes socials de 16:30 a 19:30 hores en la Sala Generalitat de la Biblioteca Municipal. Per a poder participar, els interessats hauran d’inscriure’s prèviament en l’ajuntament o en la biblioteca. Les activitats plasmades en la programació van dirigides, preferentment, a joves d’entre 12 i 30 anys i a més, estan subjectes a modificacions o anul·lacions en funció de la participació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 5 =