L’Alcúdia de Crespins col·labora en la marxa solidària organitzada pel SES Sivera Font

En la cita esportiva realitzada el dimecres 30 de gener van participar més de 250 alumnes dels diferents nivells d’educació secundària

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha col·laborat en l’organització de la marxa solidària promoguda per l’institut de la localitat. La cita esportiva, que es va realitzar dimecres passat dia 30 de gener, va aconseguir la participació de més de 250 alumnes dels quatre nivells que componen l’educació secundària.

Per a tal esdeveniment es va dissenyar un circuit que va recórrer els carrers Senyera, Blasco Ibáñez, Colón, Diputació, José Royo Villanueva, Vicente Asensi, Normes de Castelló, 3 d’Abril i Corts Valencianes amb la meta en el mateix carrer Senyera, enfront de l’institut.
La regidora d’Educació en el consistori municipal, Maite Juan, ha mostrat el seu content amb aquest tipus d’iniciatives per part de l’institut “perquè la marxa que s’ha realitzat va lligada a una ONG en favor de la infància i tot allò que siga positiu per a sensibilitzar als alumnes de secundària, i al poble en general, és molt important”.

Des de l’institut han volgut agrair a l’ajuntament “la col·laboració que ens van oferir des del primer moment en què els traslladem que volíem fer una marxa solidària”. “Estem molt contents amb el nivell d’implicació i participació que hem tingut”, han ressaltat.


En Valencià:

L’Alcúdia de Crespins colabora en la marcha solidaria organizada por el SES Sivera Font

En la cita deportiva realizada el miércoles 30 de enero participaron más de 250 alumnos de los distintos niveles de educación secundaria

 La concejalía de Educación del Ayuntamiento de l’Alcúdia de Crespins ha colaborado en la organización de la marcha solidaria promovida por el instituto de la localiad. La cita deportiva, que se realizó el pasado miércoles día 30 de enero, consiguió la participación de más de 250 alumnos de los cuatro niveles que componen la educación secundaria.

Para tal evento se diseñó un circuito que recorrió las calles Senyera, Blasco Ibáñez, Colón, Diputación, José Royo Villanueva, Vicente Asensi, Normes de Castelló, 3 d’Abril y Corts Valencianes con la meta en la misma calle Senyera, frente al instituto.

La concejala de Educación en el consistorio municipal, Maite Juan, ha mostrado su contento con este tipo de iniciativas por parte del instituto “porque la marcha que se ha realizado va ligada a una ONG en favor de la infancia y todo aquello que sea positivo para sensibilizar a los alumnos de secundaria, y al pueblo en general, es muy importante”.

Desde el instituto han querido agradecer al ayuntamiento “la colaboración que nos ofrecieron desde el primer momento en que les trasladamos que queríamos hacer una marcha solidaria”. “Estamos muy contentos con el nivel de implicación y participación que hemos tenido”, han resaltado.

No hay comentarios

Dejar respuesta